Wax & Scent producten

Smudge kit

Deze Smudge Kit bevat alle ingrediënten voor een nieuw begin. Haal positieve energie in huis en ban negatieve energie de deur uit. Compleet met handleiding, Heilige Mix, Palo Santo hout, Abalone schelp, zand, Smudge veer en een Amethist edelsteen.


Complete set in cadeau verpakking voor € 27,50

Waxmelt City

Waxmelt City is een groot stuk wax waarvan je telkens een stukje kunt afsnijden om te smelten. Ook geeft deze een subtiele geur af als je het ter decoratie laat staan. je kunt er gewoon heel lang mee doen!

Prijzen zijn afgestemd op het gewicht en zijn onderverdeeld in € 5,00, € 8,50 en € 12,00.

Wax Tablet colorful

Deze botanische geurende wax hanger geurt en fleurt je huis op. Haal de bloemetjes in huis en maak van elke ruimte een heerlijk geurende plek. In vele geur/kleur/bloem varainten beschikbaar.

Wax Tablet - € 4,50
Koolzaadwas, gedroogde bloemen, waxkleuring, parfum of etherische olie.

Wax Tablet

Deze botanische geurende wax hanger geurt en fleurt je huis op. Haal de bloemetjes in huis en maak van elke ruimte een heerlijk geurende plek. In vele geur/kleur/bloem varainten beschikbaar.

Wax Tablet - € 4,50
Koolzaadwas, gedroogde bloemen, parfum of etherische olie.

Waxmelt Brander

Waxmelts zijn kleine geurtabletten die een heerlijke geur door je huis verspreiden als je ze laat smelten in een geurbrander. Een waxmelt geeft circa 4 uur geur af. Daarna verwijder je de melt door de gesmolten wax met een keukenpapier uit de brander te vegen.
Ze worden gemaakt van koozaadwas, dit was word in europa geproduceerd. Zo zijn deze melts milieuvriendelijker in vergelijking met sojawas. Er zit geen parrafine in de was, dus geen walmen en slechte luchtkwaliteit.
De waxmelts zijn eindeloos te varieren in vorm en kleur en geur.

Prijs €: 4,95
Prijzen:
 • 1 losse Waxmelt, € 0,75
 • Zakje van 10 stuks, € 4,95

Deze anti muggen spray houd muggen wel op afstand. Krachtige etherische oliën van Citronella, Eucalyptus & Lemongrass vormen een geur barriére tegen muggen. Spuit op je beddengoed, kleding of huid. Let wel op met de spray op de huid tijdens zonnige uren, daarbij kunnen citrus oliën toxisch reageren.

Prijs €: 8,95
Verpakkingseenheid: 50ml flesje
Ingrediënten:
 • Citronella
 • Eucalyptus
 • Lemongrass

Mosquito Sticks geven continue een subtiele geur af aan de ruimte die niet door muggen word gewaardeerd. Plaats een fles bij het raam of op je nachtkastje en geniet van je nachtrust. Word de geur wat minder dan draai je simpelweg de stokjes weer om. Een flesje van 150 ml gaat wel een zomerlang mee! De teksten op de fles zijn verschillend en kunnen ook naar wens gepersonaliseerd worden.

Prijs €: 13,75
Verpakkingseenheid: 150 ML
Ingrediënten:
 • Foodgrade alcohol
 • gedestilleerd water
 • oplosmiddel
 • glycerine
 • citronella
 • eucalyptus
 • lemongrass
Prijzen:
 • 100 ML, 10,95
Parfum Spray

Deze heerlijke Parfum en Linnen Spray is geschikt voor kleding, je huid en om in de omgeving te sprayen. Fris je kleding en jezelf op door 2-3 keer te sprayen. De geur zal je omarmen en bij blijven gedurende de dag. Beschikbaar in 6 heerlijke geuren.
Blossom
Gypsy 
Island
Herbal
Cashmere
Floral

Prijs €: 8,00
Verpakkingseenheid: 50 ML
Ingrediënten:

scented sticks kleur 150Scented Sticks zijn houten stokjes gedrenkt in een geur vloeistof. Er word contineu een subtiele geur afgegeven aan de ruimte. Word de geur wat minder dan draai je simpelweg de stokjes weer om. Intens lang genieten! De Scented Sticks zijn verkrijgbaar in deze 150ml XL versie  en in een 100ml variant. Geur naar keuze. Ook kan de sticker op de fles aangepast worden met een persoonlijke boodschap.

€ 9,50 (150ml) € 7,50 (100ml).

geurzak xl dier 
Deze grote geurzak verspreidt een verrukkelijke geur. Het speciale luchtfilter zorgt voor een subtiele verspreiding. Elke zak is handgemaakt en uniek en verkrijgbaar in de geur die jij zo lekker vindt! 

Scented Sachet Xl - € 5,00.

scented satchel xlDeze grote geurzak geeft behalve een verrukkelijke geur een leuke boodschap mee. Een dagelijkse herinnering voor jezelf of iemand anders. Het speciale luchtfilter zorgt voor een subtiele verspreiding. Elke zak is handgemaakt en uniek en verkrijgbaar is de geur die jij zo lekker vindt!

Scented Sachet Xl kost € 5,00.

geurzakjeEen Scented Sachet oftewel geurzakje verspreid een heerlijke geur in je linnenkast. Zo blijft je kleding extra lang fris ruiken.

Scented sachet - € 3,00