Was & Knijper producten

luffa Deze natuurlijke spons word gemaakt van de sponskomkommer ook wel bekend als luffa plant. De komkommers verharden van binnen nadat ze uit zijn gegroeid en zijn opgedroogd. Een spons van de luffa kun je heel fijn gebruiken voor je huid maar ook voor de vaat. Gebruik de luffa een maand of 3 en daarna kun je hem bij het gft afval doen. De luffa spons laat geen krassen na en ze ligt fijn in de hand.

  • Per stuk € 1,95
  • met gebruiksaanwijzing
  • geen plastic verpakking

pannen pastaDeze Pannen Pasta is een ideale hulp in de keuken. Het is een echte alleskunner. Aangekoekte pannen en ovenschalen zijn weer makkelijk schoon te krijgen, de gootsteen en wasbak worden weer blinkend. Een klodder van de pasta in een glazen sprayfles aangevuld met kokend water is een perfecte keukenspray. Tegels/afzuigkap/fornhuis en aanrecht word snel weer vetvrij en met de combinatie van een zeem krijg je een streeploos resultaat.
Nog een prettige eigenschap is dat het de huid en milieu niet schaadt.

Pannenpasta 230ml - € 5,95.
Marseille zeep, water, baking soda, etherische sinaasappel.

bijenwasdoek S  Bijenwasdoek is een katoenen doek die voorzien is van een laagje bijenwas en jojoba olie. Deze combinatie geeft een luchtdichte doek waarmee je allerlei voedsel kan afdekken en in kan opbergen.De Bijenwasdoek maat S is ideaal om kleinere stukjes groente en fruit in te bewaren. De maten kunnen iets variëren maar liggen tussen de 15-20 cm. Keuze uit diverse prints.

Bijenwasdoek S - € 3,95

Bijenwas foodgrade, jojoba olie, katoenen doek.

Bijenwasdoek M  Bijenwasdoek is een katoenen doek die voorzien is van een laagje bijenwas en jojoba olie. Deze combinatie geeft een luchtdichte doek waarmee je allerlei voedsel kan afdekken en in kan opbergen.De Bijenwasdoek maat M is ideaal om kommen mee af te dekken en grotere stukken groente en fruit in te bewaren. De maten kunnen iets variëren maar liggen tussen de 20-30 cm. Keuze uit diverse prints.

Bijenwasdoek M - € 5,95

Bijenwas foodgrade, jojoba olie, katoenen doek.

bijenwasdoek L  Bijenwasdoek is een katoenen doek die voorzien is van een laagje bijenwas en jojoba olie. Deze combinatie geeft een luchtdichte doek waarmee je allerlei voedsel kan afdekken en in kan opbergen.De Bijenwasdoek maat L is een ideale brood/lunch trommel. Deze grootste maat word voorzien van een knoop en een touw waarmee je hem kan sluiten. De maten kunnen iets variëren maar liggen tussen de 30-45 cm.

Bijenwasdoek L - € 8,95

Bijenwas foodgrade, jojoba olie, katoenen doek.

stoffen Bijenwasdoek is een katoenen doek die voorzien is van een laagje bijenwas en jojoba olie. Deze combinatie geeft een luchtdichte doek waarmee je allerlei voedsel kan afdekken en in kan opbergen.De Bijenwasdoeken zijn verkrijgbaar in 3 maten, de S,M en L. Diverse printen zijn beschikbaar, zie foto. Kies jouw stof en maat en daarna zullen ze met de hand speciaal naar jouw wens gemaakt worden.

Setprijs 1xS, 1xM en 1xL - € 18,50
Bijenwas foodgrade, jojoba olie, katoenen doek.

onderhout Houten pollepels en snijplanken worden voorzien van een onderhoudend en waterafstotend laagje met Onderhout. Natuurlijke bijenwas zorgt voor een afstotende beschermlaag en de walnotenolie werkt diep in op het hout en houd het vitaal. Etherische citroen zorgt voor een fris en ontsmettend laagje.

Onderhout 50ml - € 6,95.
Bijenwas, walnotenolie, etherische citroen olie.

vlekkenstick2 Een Vlekkenstift helpt je om verschillende vlekken uit je kleding te wassen. Maak de stick nat en strijk over de vlek. Gooi je was in de wasmachine en aanschouw het resultaat. Werkt ontsmettend, vetoplossend en bij make-up vlekken. 

 

  • Stick 40ml - €6,50
  • Marseille zeep
  • ossengal zeep
  • soda
  • water
  • natuurazijn
  • etherische tea tree olie.
Parfum olie

Deze heerlijke geuroliën voegen een subtiele geur aan je was toe. Druppel enkele druppel(s) op de de 2 bollen en voeg ze toe aan de was in de droger. Geuren variëren, vraag naar de reële voorraad.

Parfum olie 10ml - € 5,00
Parfum olie van synthetische en cosmetische kwaliteit

drogerbollen vierkant Drogerbollen zijn vervilte bollen wol die de droogtijd van je was in de droger kunnen verkorten. Het maakt de was luchtig en heerlijk ruikend als je op iedere bol 1-2 druppels etherische of parfum olie druppelt. Een heel goed alternatief voor wasverzachter.

Drogerbollen per 2 - € 7,00
Vervilte wol 100%